Sarmale ın foi de vita

de kukibella in Mancaruri de post, 31 Ian 2012 | 7756 vizualizari

 

este o reteta turceasca originara din zona marii Egee,zona unde locuiesc.

 

INGREDIENTE

  • foi de vita de vie
  • 2 pahare orez
  • 2 cepe mijlocii
  • 1/2 pahar ulei de masline
  • 1/2 pahar coacaze uscate
  • 1 lingurita menta uscata,boia dulce de ardei,piper negru,sare
  • 5-6 fire de patrunjel
  • 1 lamaie optional
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale ın foi de vita:

Se caleşte ceapa taiata marunt ın jumatate din cantitatea de ulei.

Se adauga treptat condimentele,orezul,coacazele şi patrunjelul taiat marunt.

Se fac sarmalele cat mai mici şi mai subtiri,se aseaza ıntr-o oala,adaugand restul de ulei,lamaia taiata felii şi apa cat sa le cuprinda.

Dupa ce au dat ın clocot se mai fierb aproximativ 45-50 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale ın foi de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

kukibella 1

31.01.2012, 22:09

cu cea mai mare placere Elena

MotanLaOale 1

01.02.2012, 09:11

bune bune

DIANA B 1

01.02.2012, 10:06

Daca ti le vede sotul meu , ramai fara ele ... inghite cel putin 10 la o masa ...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci si mazare